torsdag 18 mars 2010

Underbara Ystad Saltsjöbad

Jag måste verkligen tipsa er om helt fantastiska Ystad Saltsjöbad...jag säger bara det - unna er ett besök på detta fantastiska hotell och spa som ligger precis vid havet och den milslånga stranden!!


Ystad Saltsjöbad har varit den naturliga mötesplatsen i södra Sverige för rekreation och nöje sedan 1897. Detta anrika badhotell har med tiden utvecklats till ett av Sveriges främsta hotell, spa- och konferensanläggningar. Idag är Ystad Saltsjöbad ett hotell under förändring. Sedan i maj 2007 är det nya ägare - superduktiga Stefan, Jonas, Carl och Magnus från Göteborg. Dessa härliga killar har sitt ursprung ifrån hotellbranschen och restaurangbranschen. Hotellet har nu tagit en riktning emot att bli ett New Port inspirerat hotell.





De otroligt kreativa och duktiga göteborgskillarna har också tagit vara på den lokala charmen med närheten till havet och samtidigt framhävt sina fantastiska faciliteter. Miljön har ljusats upp och moderniserats och spa och mötesrum har byggts ut. De har även startat en ny restaurang som heter Nero och byggt en fantstisk utomhus terrass med lounge känsla.




Eftersom mina kusiner bodde i Ystad har jag tillbringat många många dagar här i det södraste av Skåne. Och jag måste bara rekommendera er att åka dit om ni inte redan varit där!! Det finns mängder att se och uppleva på underbara Österlen. Den fantastiska stranden, Ales stenar, små gårdsbutiker och caféer, Simrishamn....listan kan göras hur lång som helst. Och bor gör man kungligt på Ystad Saltsjöbad, med närhet till allt! Den enda nackdelen är att det är så himlans kallt i vattnet längst den sydskånska kusten...brr...men stranden känns som utomlands!!!

Så unna er en weekend i Skåne, eller varför inte en liten mini bröllopsresa?! Eller, det bästa tipset av allt - unna dig och din älskling en liten miniresa med spa och avkoppling helgen innan ert bröllop!!!

Vi ses på YSB i sommar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar