måndag 8 mars 2010

Det kungliga bröllopet på SVT ikväll!

Ikväll får ni bröllopsintresserade inte missa SVT:s nya program Det kungliga bröllopet på kanal 1 kl.20.00!! Programserien, som utlovar bröllopsyra, inblick i den kungliga vardagen och förberedelserna inför den stora bröllopsdagen mellan kronprinsessan Victoria och Daniel, kommer gå hela våren. Ebba von Sydow är programledare och får följe av två riktiga experter; historikern Herman Lindqvist och folkvettsexperten Magdalena Ribbing.


ebbasblogg.jpg


I premiäravsnittet kommer vi bland annat få återuppleva det kungliga bröllopet 1976 mellan Carl XVI Gustav och Silvia Sommerlath, och så ska det såklart pratas om sommarens bröllop. Programserien kommer även innehålla flera dokumentärer, bland annat en BBC-dokumentär om bröllopet mellan prins Charles och Diana.

Så här säger Ebba von Sydow:
"Om jag måste sammanfatta det med tre ord: jätteroligt, nervöst (eller kanske rättare sagt skitläskigt?) och väldigt spännande".
- Det känns fantastiskt kul, för mig är detta ett drömuppdrag. Jag jobbar parallellt som redaktör och kör vidare med bloggen. Nu hoppas jag såklart att du kommer hänga med på måndagkvällarna i vår!, säger Ebba.

Ebbas bröllopsblogg läser du här! Och en smygtitt på programmet får du nedan!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar