tisdag 23 februari 2010

VooDolls har landat i Göteborg!!

Kommer ni ihåg att jag pratat om Bridella, Roxie Heart-Stealer och Gordon Moneymaker...men just då inte kunde berätta vad det var för filurer... Nu har de landat i Göteborg och i butiken!! VooDolls är här!!

VooDolls är en samling charmiga små kraftpaket, där varje liten figur är unik med en egen personlighet och egna styrkor redo att dela med sig av dessa till dig! Eller varför inte ge bort en VooDoll och sprid lite vardagsmagi...

mr-right.php.gif

gordon-moneymaker.php.png

Varje VooDoll kommer med en ramsa som ska läsas under en ritual när dockan sticks med nål för att ladda den med krafter. Det följer även med en magisk säck och när din VooDoll ligger i denna utstrålar den ingen kraft! Det kan ju vara skönt att veta om det ibland skulle bli lite mycket av det goda... ;-) Det finns mängder av VooDolls att välja bland så jag är säker på att du hittar en liten vän som kan hjälpa just dig!! Eller vad säga om följande lilla axplock:



Mr Rights krafter ger din partner alla de goda egenskaper en drömman ska ha (till och med under OS).


Baby Charm gör spädistiden till den bästa i ditt liv. Hon sprider harmoni och ser naturligtvis till att det aldrig fastnar hundbajs på barnvagnsdäcken.


Roxie Heart-Stealer hjälper dig att få mannen du vill ha och den du älskar att rusa efter dig.


Gordon Moneymaker hjälper dig att lyckas i affärer och spel. Han vänder din otur och gör dig framgångsrik och förmögen.



Vågar du chansa på att vara utan när det finns hjälp att få... ;-) Kom in och hitta din speciella favorit du också!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar