onsdag 24 februari 2010

Bröllopsbubblor - Såpbubblor för bröllop!

Håller ni på och planera ert bröllop och funderar på det där med ris utanför kyrkan... Vet ni varför man egentligen kastar ris på brudparet?? Enligt seden betyder detta fruktsamhet och rikedomar till hemmet - det kan ju vara bra!!!

Men varför inte ha såpbubblor istället?! Det blir en fantastiskt fin inramning runt brudparet och en vacker detalj. Man kan också ha bröllopsbubblor tillsammans med ris. Eller varför inte göra en korg med blandade bröllopsbubblor, små organzapåsar med ris och rosenblad, så får gästerna själva ta det dom vill!! Se bara till att kolla med kyrkan först, vissa tillåter inte riskastning på grund av att det skräpar ner!! Och skölj riset innan så man får bort mjölet som annars kan ge lite tråkiga fläckar på till exempel en svart kostym...



...som gäst kanske man kan tänka på att ta det lite försiktigt med riskastandet så inte brudparet blir totalt attackerade...tråkigt med ris i ögat på den stora dagen... :-)

Och ni kan glömma det där med att ris är farligt för fåglarna! Enligt Steve Dahlfors på Sveriges Ornitologiska Förening finns det ingen risk överhuvudtaget för fåglarna att äta ris. Det finns inget fall där en fågel har dött av uppsvällt ris i magen! I många länder finns det till och med småfåglar som lever på ris!! Så att fåglarna skulle dö av ris är en myt!! Hmm man kan verkligen undra vem som hittade på det och varför denna myt fortsätter att leva kvar....

Bor ni i Göteborg med omnejd och letar efter bröllopsbubblor och såpbubblor för ert bröllop är det naturligtvis till Wedding by Camilli ni ska komma! Vi har tre olika varianter inne och kan beställa hem ytterligare fler sorter!!


1281301-origpic-bee671.jpg


1281298-origpic-e874bc.jpg


1193963-origpic-142c9a.jpg


Dessa bröllopsbubblor är originalet från USA som är speciellt framtagna för att fungera till bröllop och en vit klänning...det är inte så bra idé att ta vanliga barnsåpbubblor!! Dessa kan ge väldigt fula såpa fläckar på den vita fina brudklänningen....alltså big no no!!

Såpbubblekramar från Camilli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar