onsdag 22 september 2010

Mysig söndagsshopping med mingel, härliga tjejer och godsaker!

Hej alla härliga tjejer!

Höst, höst höst…visst är det härligt med hösten och nu är den verkligen här! Luften blir krispigare, löven rödare och kvällarna lite mörkare. Svampskogen lockar, det är mysigt att tända levande ljus, vi säger hej då till rosévinet och korkar istället upp en god flaska rött. Och kanske det roligast av allt – alla underbara mysiga, härliga fantastiska höstkläder som det börjar klia i fingrarna att få uppdatera garderoben med!

Tivoli i Örgryte är lokalen fylld med underbara tunikor, gosiga koftor, pälsvästar och massor med andra fantastiska höstnyheter från Paris! Unika plagg som inte finns överallt och till riktigt bra priser, låter inte det härligt?!

Vi vill därför bjuda in er till en söndag med mysig höstshopping, mingel, härliga tjejer, fika, lite vin om så önskas och har ni tur kanske Ulrika har bakat något smarrigt…!!! Så ta en söndagspromenad till Örgryte och kom och hälsa på oss! Ta gärna med dig vänner och skicka detta meddelande vidare. Skicka gärna ett meddelande och berätta hur många ni blir!

Söndagen den 26 september är ni välkomna till Tivoli på Skårsgatan 48 i Örgryte klockan 13-17.

Varmt välkomna!!
Ulrika Camitz & Camilla Möller


Klicka här för ett smakprov på alla läckra höstkläder som finns att gå loss på!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar