lördag 15 maj 2010

Bröllopsyra i Göteborg idag lördag 15 maj!!!

Idag fullständigt exploderar det av bröllopsaktiviteter i stan. Två härliga bröllopsarrangemang går av stapeln, så du som går i bröllopstankar får absolut inte missa dessa event i kärlekens tecken!


Underbara Blomrum i Torgpassagen, Kungstorget 5-7 (mellan Saluhallen och Grand gallerian) har idag en Bröllopsvernissage som de kallar Blomsterfröjder och Bröllopsdrömmar. De hämtar där kraft och inspireras av detaljer hämtade ur förrådet med vackra klänningar, smycken och skor. Utifrån detta skapar Blomrum unika blomsterbinderier till en unik dag! På denna ljuvliga Bröllopsvernissage visar Blomrum bland annat ett antal brudbuketter, corsage och tärnbuketter. Och självklart finna Wedding by Camilli med och visar upp en underbar vintageklänning!

Så välkomna till en härlig dag med blommor till bröllop i fokus på Blomrum!
Idag lördag 15 maj klockan 12-16
Mer information finns på här!


Dessutom har Salong Diva - Hår, Hud & Kropp, på Kungsgatan 9 idag en stor modevisning i kärlekens tecken, med temat bröllop! Visningen hålls i Domkyrkan i samarbete med Stadsmissionen, och kryddat med extra mycket kärlek går alla intäkter oavkortat till de hemlösa i Göteborg. Modevisningen är gratis men en insamling kommer ske till förmån för Stadsmissionen så att alla som vill kan skänka en slant. Fokus ligger på ekohandel och därför används bara second hand kläder på modellerna - tyvärr inte från Wedding by Camilli denna gång eftersom alla kläder kommer från Stadsmissionen. Ni hittar dock självklart mig representerad under minglet som sker i salongen efter visningen från klockan 16!

Stadsmissionen kommer också finnas på plats med sin insamlingsbuss utandför Domkyrkan idag, så passa på att rensa garderoben och skänk kläderna till Stadsmissionen! under dagen kan man också köpa lotter och vinna fina priser från bland annat Malmö Aviation, Ghd och Hipp Hipp!

Så varmt välkomna till bröllopsmodevisningen i Domkyrkan idag klockan 15, med efterföljande mingel och bubbel på Salong Diva klockan 16! Mer info hittar du här!



Och självklart är ni välkomna in till mig i butiken!! Lördagsöppet som vanligt!

Puss & kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar